Brombær sauce













Brombær sauce

Ingredienser:
100 g brombær
1 tsk rørsukker (evt. mere)
1 kanelstang
saft af 1 appelsin (1 dl)
2 spsk Grand Marnier

Du gør sådan:
Brombærrene kommes i en kasserolle sammen med sukker, kanel, appelsinsaft og Grand Marnier.
Det hele simrer ved svag varme i 10 minutter – pas på bærrene ikke koger ud.

Den perfekte sauce til ris á l´amande, panna cotta og is.

Note:
Er du ikke den lykkelige ejer af tornefri brombær i haven så sørg for at komme en tur i skoven i august/september måned, eller find et krat, hvor de syrligt-søde bær vokser vildt. Husk at klæde dig fornuftigt på med bl.a. lange ærmer og handsker.
De brombær, du ikke bruger med det samme, kan du sagtens fryse – skriv hvor mange gram der er i hver frysepose. Bærrene bevarer både smag og vitaminer.



Skriv en kommentar