Brownies med hvid chokolade













Brownies med hvid chokolade

Ingredienser:
130 g smeltet smør
2 æg
250 g sukker
saft fra 1 appelsin
250 g hvedemel
½ tsk. bagepulver
kornene fra en vanillestang
100 g hvid chokolade
50 g afskallede hasselnødder

Sådan gør du:
Start med at tænde ovnen på 170 grader.
Læg hasselnødderne i ovnen ca. 15 minutter, hvorefter de tages ud – lægges i et rent klæde – nu kan skallen nemt nulres af.
Smelt smørret og lad det afkøle. Pisk nu æg og sukker til det er lyst og luftigt. Rør smørret og appelsinsaften i.
Sigt mel, bagepulver og vanillesukker sammen og vend det i æggemassen.
Chokolade og hasselnødder hakkes groft, hvorefter de vendes med i dejen.
Et firkantet bagefad (20×30 cm) fores med bagepapir, og dejen hældes herpå.
Kagen bages i 30 minutter. Når den er afkølet, skæres den i små firkanter og serveres til en god hjemmelavet is.
Se opskrift på evt. mokkais.



Comments are closed.