Bulgursalat
Saftig og mættende græsk inspireret salat
Ingredienser:
2 dl. grov bulgur
1 agurk
4 tomater
1 rødløg
100 g. salatost (gerne Salakis, som er lavet på fåremælk)
½ bdt. bredbladet persille
rucola salat
2 spsk. olivenolie
1 spsk. rødvinseddike
salt og peber
Tilbehør:
groft brød
Sådan gør du:
Kog bulguren, som angivet på emballagen, og lad den afkøle.
Agurken flækkes på langs og kernerne tages ud med en teske. Agurken skæres i skiver.
Tomaterne skæres i både og rødløg i ringe.
Salatosten brækkes i tern. Alt dette blandes nu i salatskålen.
Hak persillen og klip rucolaen og vend dem i salaten.
Olivenolie og rødvinseddike piskes sammen og smages til med salt og peber. Alt blandes.
Forslag:
1: god til buffet
2: anret evt. med skiver af røget mørbrad