Chokoladekage fra polske Amanda













Chokoladekage fra polske Amanda

Ingredienser til det brune kage-lag:
1 æg + 1 æggeblomme
125 g plantemargarine
400 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 spsk kakao
200 g sukker
1 spsk vaniljesukker
Ingredienser til det hvide kage-lag:
125 g plantemargarine
3 æggeblommer
1 spsk vaniljesukker
250 g sukker
1 tsk bagepulver
1 brev buddingpulver (70 g)
1 kg kvark
4 æggehvider
Pynt:
75 g flormelis
2-3 tsk citronsaft

Du gør sådan:
Det brune kage-lag.
Saml alle ingredienserne til det brune kage-lag til en smidig og glat dej. Kom dejen i en frysepose, tryk den flad og læg den i fryseren 1 time.
Det hvide kage-lag:
Plantemargarinen smeltes og afkøles. Æggeblommer, vaniljesukker, sukker, bagepulver, buddingpulver og kvark røres i. De 4 stiftpiskede hvider vendes forsigtigt i kvarkmassen.
En bradepande på 25x 30 cm. smøres godt og drysses med rasp.
Riv halvdelen af den frosne kagedej groft ned i bradepanden. Kom kvarkmassen ovenpå og riv den sidste halvdel af dejen over kvarkmassen.
Bages i 175 grader i 1 time.
Kagen afkøles.
Flormelis og citronsaft røres sammen og sprøjtes på kagen.



Comments are closed.