Fiskefrikadeller med remoulade













Fiskefrikadeller med remoulade
4 personer

Ingredienser:
400 g. fiskefilet (gerne pangasius)
1 tsk. groft salt
1 lille løg (60 g)
peber
2 spsk. hvedemel (35 g)
1 æg
1 dl. letmælk

2 spsk. rapsolie til stegning

Sådan gør du:
Skær fiskefileterne i mindre stykker og kom dem i en foodprocessor.
Tilsæt salt og kør, indtil fiskekødet er hakket og sejt.

Kom farsen i en røreskål.
Hak løget (foodprocessor) og tilsæt det. Krydr med peber og tilsæt æg, mælk og hvedemel.
Stil farsen køligt i mindst 30 min.

Varm olien på en slip-let pande. Form farsen til 8 frikadeller og steg dem gyldne i ca. 7-8 min på hver side.

Tilbehør:
groft rugbrød, salat og evt. citron

Remoulade:
1 dl. cheasy fraiche 9%
1 spsk. let mayonnaise
1 lille tsk. stødt karry
75 g. revet gulerod
75 g. blomkål
1 spsk. kapers
50 g. syltet drueagurk
salt og peber
1 bundt purløg

Sådan gør du:
Rør cheasy fraiche med mayonnaise og karry. Tilsæt de revne gulerødder. Del blomkålen i mini-små buketter og skær agurkerne i bitte små terninger. Det hele vendes i dressingen. Smag til med salt og peber og tilsæt klippet purløg.

Serveres på groft rugbrød med salat, remoulade, et drys purløg og evt. en citronbåd.

Tips og ideer
Medens farsen hviler laves remouladen



Comments are closed.