Frugtgrød













Frugtgrød af jordbær og rabarber
4 personer

Ingredienser:
500 g. jordbær
500 g. rabarber
200 g. sukker
1½ spsk. majsmel

Tilbehør:
Fløde eller mælk

Du gør sådan:
Jordbærrene skylles og blomsten nippes af. Skær jordbærrene i kvarter. Skyl rabarberne og skær dem i stykker, som er ca. ½ cm. lange.
Jordbær og rabarber kommes i en gryde sammen med sukkeret. Lad det småsimre i 20 min. Grøden må endelig ikke bulderkoge og husk at røre jævnligt, så den ikke brænder på.
Rør majsmelet ud i lidt vand og rør det i grøden lidt ad gangen, mens du rører hele tiden. Lad den koge op til den tykner og husk at røre, så den ikke klumper.
Grøden hældes i en glasskål – afkøler og serveres med kold fløde eller sødmælk.



Comments are closed.