Grønt kuvertbrød













Grønt kuvertbrød

Ingredienser:
25 g. gær
2 dl. lunkent vand
2 dl. A 38 0,5 %
1 tsk. salt
1 barneske dijonsennep
1 dl. Parmesan ost
2 spsk. olie
1 dl. hakkede krydderurter
4 stk. tomater i olie
150 g. Durum hvedemel
400 g. hvedemel

Du gør sådan:
Gæren opløses i vandet. A38, salt, sennep, Parmesan ost og den ene spsk. olie røres i. Tilsæt de hakkede krydderurter og hakkede tomater sammen med Durummelet. Hvedemelet arbejdes ind i dejen, til den er blød og smidig. Den lægges tilbage i æltefadet, der er drysset med mel, og den sidste spsk. olie hældes over. Fadet dækkes med film, klæde eller et låg, og den hæver i 1 time.

Hæld dejen ud på et meldrysset bord og ælt den let, så olien fordeles.

Du kan dele dejen til 8 brød eller 20 små kuvertbrød. Lad dem efterhæve i ca. 20 min.

Brødene ridses på skrå og douches med vand.

Bages i midten i en forvarmet ovn ved 220 grader ca. 20 min.

Brødene kan fryses.



Comments are closed.