Gulerødder bagt med honning og hvidløg













Nye gulerødder bagt med honning og hvidløg
2 personer 

Ingredienser:
1 bdt. nye gulerødder med top
3 hele fed hvidløg
3 spiseskefuld honning
lidt frisk timian
½ dl. lys vermouth
salt og friskkværnet peber

Du gør sådan:
Skrab gulerødderne og del dem på langs. Læg dem i et smørsmurt, ovnfast fad. Hvidløg knuses og finthakkes. Pisk de øvrige ingredienser sammen og fordel det over gulerødderne. Drys hvidløgene øverst.
Dæk fadet med stanniol. Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader i 20 min.
Fjern stanniolen og bag videre i 10 min.
Serveres lune.

De honningbagte gulerødder er ren slik.

Forslag:
Kan bruges som selvstændig forret.
Kan bruges som tilbehør til kalkunfrikadeller (se opskrift)
Kan også bruges som ret på buffeten.

De honningbagte gulerødder er ren slik.



Comments are closed.