Kalkunfrikadeller













Kalkunfrikadeller
38 stykker

Ingredienser:
100 g. ristede, hakkede cashewnødder
2 dl. smuldrede brødkrummer
1000 g. hakket kalkunkød
1 finthakket løg
2 tsk. salt
½ tsk. peber
2 tsk. karry
2 æg
5 spsk. finthakket persille
1dl. mælk
lige dele smør og rapsolie til stegning

Du gør sådan:
Hak nødderne. Findel det afskorpede brød i en food-prosesser. Bland alle ingredienserne med det hakkede kød, og rør det godt sammen. Lad farsen hvile køligt i 15-20 min i køleskabet.
Form farsen til frikadeller og steg dem på panden i 8 min. på hver side.

Tilbehør:
Tzatziki med gulerødder (se opskrift på dette).
Groft brød (se opskrift under bagning).



1 kommentar til “Kalkunfrikadeller”

  1. Her fandt jeg endelig et fint sted at finde opskrifter, og var lykkelig og glad for det. T A K.
    Jeg ønsker meget om det er muligt at jeg kan få tilsendt oskrifter fra jer til min mail adresse.
    Jeg bor i Thailand, og vanskeligt at finde gode opskrifter, så venter meget på et svar fra jer, og håber det lykkes.
    Ønsker alle en god og hyggelig dag.
    Hilsen fra Frede Kaad Hansen

Skriv en kommentar