Kalkunfrikadeller













Kalkunfrikadeller
38 stykker

Ingredienser:
100 g. ristede, hakkede cashewnødder
2 dl. smuldrede brødkrummer
1000 g. hakket kalkunkød
1 finthakket løg
2 tsk. salt
½ tsk. peber
2 tsk. karry
2 æg
5 spsk. finthakket persille
1dl. mælk
lige dele smør og rapsolie til stegning

Du gør sådan:
Hak nødderne. Findel det afskorpede brød i en food-prosesser. Bland alle ingredienserne med det hakkede kød, og rør det godt sammen. Lad farsen hvile køligt i 15-20 min i køleskabet.
Form farsen til frikadeller og steg dem på panden i 8 min. på hver side.

Tilbehør:
Tzatziki med gulerødder (se opskrift på dette).
Groft brød (se opskrift under bagning).



1 kommentar til “Kalkunfrikadeller”

  1. Her fandt jeg endelig et fint sted at finde opskrifter, og var lykkelig og glad for det. T A K.
    Jeg ønsker meget om det er muligt at jeg kan få tilsendt oskrifter fra jer til min mail adresse.
    Jeg bor i Thailand, og vanskeligt at finde gode opskrifter, så venter meget på et svar fra jer, og håber det lykkes.
    Ønsker alle en god og hyggelig dag.
    Hilsen fra Frede Kaad Hansen