Kanel småkager
Ingredienser:
200 g hvedemel
½ tsk hjortetaksalt
2 tsk stødt kanel
½ tsk stødt kardemomme
200 g smør
100 g sukker
100 g kokosmel
100 g mørk chokolade eller chokoladeknapper
Du gør sådan:
Sigt hvedemel, hjortetaksalt, kanel og kardemomme ned i en skål. Smuldr smørret heri. Tilsæt sukker og kokosmel, og ælt dejen sammen.
Pas på ikke at gøre dejen varm med hænderne.
Del dejen i 4 dele, tril dem i lange stænger, og læg dem på en bageplade med bagepapir på.
Med 2 fingre trykkes stængerne flade, og bag dem 12-14 min. ved 175˚.
Læg straks chokoladen på de varme stænger og smør chokoladen ud når den er smeltet.
Skær stængerne i snitter, mens de stadig er lune, og læg dem til afkøling på en bagerist.
Opbevar de kolde og sprøde kager i en kagedåse.