Kartoffelsalat med ærter.
Ingredienser:
1½ dl. sukker
1 dl. eddike (agurk-dild eller alm.)
1½ dl. olie
2 spsk. hakket løg
2 tsk. Dijon sennep
masser af hakket persille
kogte, nye kartofler
frosne små ærter
Du gør sådan:
Eddike og sukker koges ind til en lidt tyk lage og afkøles.
Olie, Dijon og løg tilsættes og det hele piskes godt sammen. Persillen tilsættes.
Kartofler skæres i små stykker og vendes i sammen med frosne ærter.
———————————————————-
Note:
Kartoffelsalaten kan tilberedes i god tid og er dejligt tilbehør til mange retter – super til frikadeller.
Altid et godt supplement til en buffet.
Skal man ha’ kartoffelsalat med på skovturen, da vent til sidste øjeblik med at komme de frosne ærter i – de er da med til at holde salaten kølig.