Krydderkage fra Skåne













Krydderkage fra Skåne

Ingredienser:
175 g bagemargarine
225 g sukker
2 æg
275 g hvedemel
2 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
½ tsk natron
2½ dl ylette
Fyld:
75 g sukker
1 spsk kardemomme
1 spsk kanel

Du gør sådan:
Bagemargarine og sukker røres sammen, hvorefter æg kommes i, ét ad gangen. Rør det godt sammen.
Hvedemel, vaniljesukker, bagepulver og natron blandes og sigtes. Rør det i dejen skiftevis med yletten.
Smør en springform med smør og drys med fint rasp, så får du ingen problemer når du skal have kagen ud af formen.
Hæld dejen i formen.
Bland nu sukker, kardemomme og kanel og hæld blandingen oven på kagen.
Tag en gaffel og kør op og ned så krydderierne fordeler sig i dejen.
Kagen bages ved 175 grader i 60 minutter.



Comments are closed.