Muffins med rødder













Muffins med rødder

Ingredienser:
100 g skrællede kartofler
100 g rengjort selleri
½ dl rapsolie
1 spsk salt
3 æg
3 stilke persille
200 g hvedemel

Du gør sådan:
Kartofler og selleri skæres i mindre stykker og kog dem helt møre i vand uden salt.
Mos det med en ”stamper” med salt og olie. Rør æggene i et ad gangen.
Persillen, som er skyllet og tørret, hakkes og vendes i mosen. Melet tilsættes.
Små muffinsforme smøres, og dejen hældes i – gerne op til kanten.
Bages i 20 min. ved 200 grader.

Idé:
Rester af kogte grøntsager fra dagen før kan sagtens bruges.
Andre krydderier kan bruges – frisk citrontimian er rigtig godt

Ingredienser:
100 g. skrællede kartofler
100 g. rengjort selleri
½ dl. olie
1 spsk. salt
3 æg
3 stilke persille
200 g. hvedemel

Du gør sådan:
Kartofler og selleri skæres i mindre stykker, som koges helt møre i vand, uden salt.
Mos det med en ”stamper” med salt og olie. Rør æggene i et ad gangen.
Persillen, som er skyllet og tørret, hakkes og vendes i mosen. Melet tilsættes.
Små muffin-forme smøres, og dejen hældes i gerne op til kanten.
Bages i 20 min. ved 200 grader.

Idé:
Rester af kogte grøntsager fra dagen før kan sagtens bruges.
Andre krydderier kan bruges – frisk citrontimian er rigtig godt.

Muffin-rødderne kan bruges som tilbehør eller som en lille selvstændig ret til frokost



Comments are closed.