Majspandekager med tunfyld
4 personer
Ingredienser til majspandekager:
3 dl. majsmel
2 dl. hvedemel
½ dl. sødmælk
4 hele æg
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
Smør til bagning
Du gør sådan:
Alle delene piskes godt sammen og pandekagerne bages i smør.
Ingredienser til tunfyld:
1 løg
3 dl. fløde 13%
1 bdt. dild
salt, peber og citronsaft
Maizenamel udrørt i lidt koldt vand
2 ds. tun i vand
1 ds. majs
3 tomater
Du gør sådan:
Løget skæres i tern og svitses i lidt smør. Hæld fløden over og lad det simre i 5 min. Tilsæt klippet dild og smag til med salt, peber og citronsaft. Jævn med Maizena til sovsen er cremet. Fordel sovsen på pandekagerne, læg tun, majs og tomatskiver på, rul sammen og læg dem i et smurt og ovnfast fad med sammenføjningen nedad.
Gennemvarm dem i en 180 grader varm ovn i 20 min.