Remoulade













Remoulade
med æbler og cornichoner

Ingredienser:
2 spsk. mayonnaise
2 spsk. græsk yoghurt, 10%
1 tsk. karry
1 tsk. gurkemeje
1 skrællet æble
3 spsk. finthakkede cornichoner
fintklippet dild

Du gør sådan:
Dressingen røres sammen af mayonnaise, yoghurt, karry og gurkemeje. Æblet skæres i bitte små tern, og sammen med de finthakkede cornichoner vendes de i dressingen. Dilden røres i til sidst.
Smag evt. til med salt og peber.
Ønsker du en mere lind remoulade, røres der lidt af lagen fra cornichonerne i.

Forslag:
1: En mild remoulade, der er god til stegt fisk.
2: Er fortrinlig til fiskefrikadeller og laksefrikadeller, (se opskrift på disse).



1 kommentar til “Remoulade”

  1. Jesper Olsen siger:

    Meget interessant opskrift. Den vil jeg lave til påskefrokosten i morgen. Vidste ikke, at man kan bruge gurkemeje til remoulade. Men det er jo fint til at give den gule farve. Desuden er gurkemeje forebyggende mod kræft. Jeg læser på http://www.sundhedslex.dk/gurkemeje.htm at gurkemeje er stærkt medvirkende til, at kræft er meget mindre udbredt i Indien end i den vestlige verden. Gurkemeje indgår stort set i alle indiske karryretter.