Ribs













Ribs syltet med appelsin og likør

Ingredienser:
900 g. rengjorte ribs
1 dl. vand
saft af 1 citron
2 appelsiner
900 g. sukker
1 dl. orange likør

3 tsk. Marmelit
Atamon

Sådan gør du:
De rene og ribbede ribs sættes over ved svag varme med vand og citronsaft i 15 minutter. Lad det yderligt småkoge i 5 minutter. Appelsinerne pilles – sørg for et få så meget af den hvide hinde af som muligt. Del appelsinerne i kvarte som skæres i tynde skiver; tilsæt disse sammen med sukker, og lad det koge yderligt i 15 minutter. Tilsæt orangelikør. Er der dannet skum fjernes dette.
Marmelit tilsættes efter posens anvisning.
OBS: hvis man vil have tyndt syltetøj udelades Marmelit.
Syltetøjet hældes på skoldede, Atamon-skyllede glas. Bind glassene til med syltepapir eller sæt låg på.



Comments are closed.