Roulade med abrikosmarmelade













Roulade med abrikosmarmelade

Ingredienser:
4 æg
200 g. sukker
50 g. hvedemel
50 g. kartoffelmel
2 tsk. bagepulver
3 spsk. kakao

abrikosmarmelade ca. 450 g.
evt. flødeskum

Du gør sådan:
Pisk æg og sukker til det er skummende.
Bland hvedemel, kartoffelmel, bagepulver og kakao, og sigt det i æggemassen.
Vend det forsigtigt sammen, og hæld dejen på en bageplade med bagepapir, mindst 40×38 cm og hvor kanterne er bukket op, ca. 3-4 cm.
Bag kagen i en 200 grader varm ovn i 8-10 min.
Vend kagen over på et stykke bagepapir strøet med sukker. Smør kagebunden med abrikosmarmelade, og rul den fra langsiden til en roulade.

Kan også lægges sammen med andre typer marmelade – og flødeskum blandet med bær og chokolade.



Skriv en kommentar