Roulade
Ingredienser:
4 æg
160 g sukker
130 g hvedemel
¾ tsk. bagepulver
rød marmelade – fast
Du gør sådan:
Start med at tænde ovnen på 200 grader.
Beklæd en stor bradepande med bagepapir, som går op over siderne.
Æg og sukker piskes tykt og cremet. Mel og bagepulver sigtes sammen og vendes i æggemassen med store luftige tag.
Hæld dejen i bradepanden og fordel ud til kanterne.
Bages i den forvarmede ovn i 10 minutter.
Et rent klæde vrides op i varmt vand.
Den bagte bund tages ud og dækkes straks med det varme klæde. Læg gerne yderligere et tørt håndklæde over, så al damp går med i rouladebunden.
Fjern klædet efter ca. et kvarter og vend bunden over på sukkerdrysset film. Fjern forsigtigt det papir, bunden er bagt på.
Bred en god marmelade ud på bunden og rul kagen sammen til en roulade.
Lad kagen hvile et par timer, inden den skæres i skiver.
Forslag:
Rouladen er fryseegnet – nem at tage op til uventede gæster.