Salat med jordskokker













Salat med jordskokker
4 personer

Ingredienser:
150 g. jordskokker – rengjorte og skrællede
2 æbler – 180 g. skrællede
30 g. rødløg
25 g. orange peberfrugt
35 g. valnødder
purløg
20-25 g. Rucola salat

Ingredienser til dressing:
2 tsk. flydende honning
½ dl. olivenolie med citron
4 tsk. citronsaft
1 tsk. revet hvidløg

Sådan gør du:
Dressingen piskes sammen.
Æblerne og jordskokkerne skæres i tern. Rødløg og peberfrugt hakkes groft. Hele valnødder deles i kvarte og purløg klippes fint. Alt vendes i dressingen, og lige før serveringen vendes den skyllede og afdryppede Rucola salat i.

Forslag:
Serveres som selvstændig ret med flute til (se opskrift på flute).
Serveres til lyst kød.
God på buffet bordet.

OBS:
Af denne portion bliver der 500 g. færdig salat



1 kommentar til “Salat med jordskokker”

  1. Sanne Bording siger:

    Rigtig lækker salat! Husk at skære jordskokkerne i små tern!