Skinkepostej













Skinkepostej

Ingredienser:
1 dl. fløde
¾ dl. rasp
500 g. hakket kalv og flæskekød
1 æg
1 tsk. basilikum
lidt merian, salt og peber
1 fed knust hvidløg
2 små finthakkede løg
125 g. kogt skinkekød
laurbærblade (gerne små nye friske skud)

Sådan gør du:
Hæld fløden over raspen, og lad det trække.
Rør det hakkede kød med æg, krydderier og løg.
Rør raspblandingen i sammen med skinkekødet, der er skåret i små tern.
Postejmassen kommes i et smurt, ovnfast form og laurbærbladene stikkes ned rundt i kanten.
Dæk formen med folie og bag postejen ved 175 grader i 70 minutter.
Postejen afkøles.
Ved servering skæres den i skiver.

Forslag:
1: serveres med cornichoner til.
2: serveres med en tomatsalat til.
3: lækkert er det med honningbagte gulerødder til
     (se opskrift under: gulerødder)



Comments are closed.