Suppe af gulerødder og æbler













Suppe af gulerødder og æbler

Ingredienser:
25 g. smør
1 løg
300 g. gulerødder
150 g. madæbler, skrællet
1 stilk blegselleri, fintsnittet
1½ l. hønsebouillon
1 tsk. sukker

Topping:
4 spsk. hakket kørvel

Sådan gør du:
Løget hakkes og svitses i smørret. Gulerødderne skæres i små stykker, som tilsættes sammen med æbler og blegselleri. Det svitses sammen i 5 min. Bouillon tilsættes, og det hele koges i 20 min. Suppen pureres i en blender og hældes tilbage i gryden. Smages til med salt, peber og sukker. Varmes godt igennem inden suppen serveres med et drys hakket kørvel på hver portion.

Forslag:
1: server et grovflute dertil (se opskrift).
2: nybagte croutoner er et godt supplement (se opskrift).



Comments are closed.