Suppe med rodfrugter













Suppe med rodfrugter
4 personer

Ingredienser til suppen:
150 g. kartofler
250 g. gulerødder
100 g. blegselleri
150 g. persillerod
1 ¼ l. hønsesuppe eller bouillon
100 g. porre
2 kviste timian

150 g. Philadelphia flødeost med hvidløg og urter

Tilbehør:
50 g. Philadelphia flødeost med hvidløg og urter
En god grovbolle (se opskrift: boller med havregryn)

Sådan gør du:
Alle urterne rengøres, skrælles og skæres i små stykker. Kom dem i en gryde med bouillon, og bring det i kog. Kom timian i (hele stænglen). Lad det koge under låg i 30 min. – fjern timiankvistene. Blend suppen med en stavblender. Pisk nu flødeosten i. Smag til med salt og citronpeber. Server suppen rygende varm med resten af flødeosten som topping.



Comments are closed.