Sveskehorn













Sveskehorn
16 stykker

Ingredienser:
350 g. hvedemel
90 g. smør
35 g. gær
1 æg
1½ dl. lunken kærnemælk
3 spsk. sukker

Fyld:
Fast sveskemos.

Pynt:
Pensles med sammenpisket æg.

Sådan gør du:
Smuldr smørret ud i melet, – (hold noget af melet fra til æltningen).
Bland det sammenpiskede æg i sammen med sukker og gær, som er udrørt i den lune kærnemælk. Dejen æltes sammen, – brug evt. noget af det resterende mel.
Dejen deles i to, som hver rulles ud til meget store pandekager, der hver skæres til 8 trekanter. På hver trekant lægges en stor tsk. fast sveskemos, og dejen rulles nu sammen mod spidsen. Hornene lægges på bageplade med bagepapir på og hæver tildækket et lunt sted i 25 min. Pensles nu med et sammenpisket æg og bages herefter på næstnederste rille ved 225 grader i 12-15 minutter.



Comments are closed.