Tre-lags-kage
Ingredienser til bunden:
210 g bagemargarine
375 g sukker
6 æggeblommer
340 g hvedemel
3 tsk bagepulver
Ingredienser til fyld:
ca. 400 g fast marmelade
til den søde udgave: brug hindbærmarmelade
til den friske: brug stikkelsbærmarmelade
Ingredienser til øverste lag:
6 æggehvider
300 g sukker
225 g kokosmel
1 spsk. kakao
Du gør sådan:
Pisk margarine og sukker godt sammen med æggeblommerne.
Sigt mel og bagepulver i og saml dejen, (evt. med hænderne).
En lille bradepande på 38 x 25 cm fores med bagepapir, og dejen fordeles herpå. Den faste marmelade smøres ovenpå.
Æggehviderne piskes halvstive, hvorefter sukkeret piskes i lidt ad gangen. Nu piskes til de er helt stive. Kokosmel og sigtet kakao røres i. Marengsmassen bredes ud over hele kagen, der nu bages på ovnens
midterste rille ved 160 grader i 50 minutter.
Kagen skal være kold, før der skæres i den.
Den kan sagtens bages dagen før, den skal spises.